blockchain, betalingssystem, mastercard, R3, R3 Mastercard, R3 blockchain

Mastercard og R3 inngår samarbeid for å utvikle et nytt blockchain betalingssystem

Mastercard og 3R, som er et selskap som utvikler blockchain programvareløsninger for bedrifter, lanserte nyhetene om at de har inngått et strategisk samarbeid for å utvikle og styre en ny blockchain-basert internasjonalt betalingsløsning.

Denne nye løsningen skal fokusere på å styrke forbindelser og fasilitere hurtigere betalingsoverføringer og transaksjonsbehandlinger. Dette skal gjøres ved å forbedre linkene mellom banker og betalingsystemnettverket som er drevet av Mastercard.

Nyheten kommer i etterkant av Mastercard sin storslåtte satsing på å tilby en forbedret tilgang til R3 Corda ecosystem. Over 300 av verdens ledende finansielle institusjoner, banker og teknologi selskaper er allerede tilknyttet økosystemet.

Samarbeidet er den siste nyheten i en rekke andre nyheter som viser til Mastercard sin nye brede satsing på alternative løsninger. Dette gjør at deres kunder får gode alternative til løsninger for å overføre penger.

Ved å kombinere R3 sin ekspertise innenfor blockchain med Mastercard sine eksisterende kundebase og løsninger så vil samarbeide utvilsomt kunne føre til nye innovasjoner og skape store verdier for deres kunder.

Peter Klein, Executive Vice President av New Payments Platforms i Mastercard sier følgende “Å utvikle et nytt og bedre internasjonalt B2B betalingssystem ved å forbedre verdens digitale forbindelser i account-to-account sfæren er en sentral del av Mastercard sine ambisjoner”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *