Kassaapparat, kassaapparat for butikk, kassaapparat for restaurant, for bar, pos system

Kassaapparat fra PayBox

Vår samarbeidspartner PayBox er en ledende distributør av kassaapparater i Norge. Vi i Bitcon anbefaler kassaapparater og betalingsterminaler fra PayBox. Hvis du er er en nyoppstartet bedrift, eller simpelthen er ufornøyde med dine eksisterende systemer så har vi noen gode alternativer til deg.

Kassaapparat for enhver.

PayBox leverer kassaapparater for enhver privatperson, enkeltmannsforetak eller bedrift. En fordel med å velge vår samarbeidspartner er at PayBox har erfaring i bransjen! Med aktive kunder og en enestående kundesupport som man kan stole på så svikter ikke PayBox.

Hvis man trenger et kassaapparat så er det sånn at bedriftsledere innenfor forskjellige næringsvirksomheter stille litt forskjellige krav til hva som ønskes. Sammen så skal vi gå igjennom noen typiske kategorier av næringsvirksomheter og se på hvilke funksjonaliteter som er spesielt viktig å inkludere for den gitte virksomheten.

Restaurant og Bar

Artikkelforfatter er selv en tidligere servitør og bartender. Så forfatter vet fra førstehånds-perspektiv at det er helt essensielt å ha et kassaapparat som man kan stole på. Det er lite en servitør eller bartender kan gjøre hvis systemet svikter.

Med de gjeldende lovgivningene som regulerer salg, ekspedering og bokføring så er det blitt utrolig viktig at alle salg blir rapportert. Hvis man gjør salg uten at det blir utskrevet kvittering til kunder, eller at salget blir bokført så kan man risikere sanksjonering fra statlige kontrollorganer.

Offline funksjonalitet, det er viktig at ditt kassaapparat har mulighet til å kunne operere offline eller på et intranett. Hvis tilgangen til internett svikter uten at man har offline funksjonalitet, så kan de ha katastrofale følger. En direkte konsekvens av dette scenarioet er at man mister salg, og taper potensiell inntekt. En annen konsekvens er at det kan bli en kilde til frustrasjon for dine ansatte og kunder som må vente for å kunne gjøre et oppgjør.

Sømløs integrasjon. Dette er viktig å ha på plass for å kunne få mest mulig ut av dine ansatte. Hvis alle systemene på plass i en bedrift samarbeider og jobber med hverandre, så kan man spare mye tid og ressurser. På en ideel restaurant eller bar så vil bestillinger gjort av servitører bli automatisk videresendt til bar og kjøkken. Når oppgjøret gjøres så skal en servitør kun trenge å taste inn bordnummer på betalingsterminalen for å få opp regning. Når oppgjøret er ferdig så skal kvittering automatisk bli skrevet ut på enten betalingsterminalen eller kvitteringsprinter. Når en bedrift sine systemer har sømløs integrasjon så vil det gagne både kunder, ansatte og bedriftsledere. Bedriftsledere som har systemer med sømløs integrasjon kan lett hente inn rapporter og oversikt på kassaapparatet over salg for letter å kunne planlegge og organisere sin drift.

Salg og Retail

Når det kommer til salg og retail så stilles det litt andre krav til kassaapparat-funksjonaliteter, men også mange like krav.

Sømløs integrasjon, dette er også en viktig funksjonalitet å ha på plass i en butikk. Det er helt essensielt at en strekkodescanner, kvitteringsprinter, pengeskuff, kassaapparat og betalingsterminalen kan kommunisere med hverandre. Dette vil gjøre at dine ansatte kan arbeide mer effektivt og betjene flere kunder på kortere tid.

Automatisk varelagertelling. Noe av det viktigste for alle steder som selger en eller annen form for varer er at det holdes oversikt over hvilke varer som finnes til enhver tid, og hvor mange av hver vare. Med et kassaapparat fra PayBox så kan du være sikker på at du får gode muligheter for å ha automatisk varelagertelling.

Hver gang en vare blir solgt, så vil kassaapparatet automatisk oppdatere varelagere. Bedriftsledere kan også lett legge til og endre varelageret. Og når kassaapparatet oppdager at det er et mindre antall av en vare enn det som er ønskelig, så vil den kunne automatisk lage en liste over hva som burde kjøpes inn.

Mobilt kassaapparat

Mange bedrifter har ikke behov for et ofte dyrt, komplisert og stasjonært kassaapparat. Derfor finnes det gode mobile kassaapparat. Vår samarbeidspartner i PayBox har selvfølgelig et flott nettbrett-basert kassaapparat som fungerer som et fullverdig kassaapparat.

Med dette kassaapparat så kan du ta med din forettning på farten. Du kan drive salg fra kjøretøy, messe eller bod. Det kan selvfølgelig også brukes på et lokale. Mobile kassaapparater er perfekte for nyoppstartede og mindre bedrifter som trenger et flott, kraftig og rimelig kassaapparat.

Les mer om PayBox sine kassaapparat på deres nettsider.

Publisert i: POS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *