pos system, kassapparat, pos

Kassaapparat fra S8R

Vår dyktige kassaapparat-partner S8R leverer flotte betalingsterminaler, POS-systemer og andre salgssystemer. Hvis du er en nyoppstartet bedrift og er på utkikk etter en komplett pakke inklusivt et fullverdig kassaapparat med betalingsterminal så anbefaler vi S8R. Etablerte og viderekommende bedrifter burde også sjekke ut tilbudet til S8R for å se om de kan spare på og bytte leverandør. Alle systemene fra S8R oppfyller selvfølgelig alle kravene stilt til kasseapparater i kassassystemloven.

Kassaapparater for alle næringsvirksomheter

Hvilke krav som stilles til systemer innenfor forskjellige næringsvirksomheter og nisjer kan varierer. Derfor har vi gjort det lett for deg å vite hvilke funksjonaliteter som det er viktig å inkludere i ditt kassaapparat. Under så nevner vi litt om de forskjellige funksjonalitetene som vi ser på som viktige innenfor forskjellige nisjer.

Butikk og salg

Og drive butikk kan være en vanskelig og tung affære. Derfor er det viktig å ha et sikkert, kraftig og pålitelig kassaapparat som du kan stole på. Ikke la din bedrift bli negativt påvirket av et gammelt, utdatert og tregt system. S8R har nye flotte løsninger og gode avtaler med leverandører av kassaapparat, og betalingsterminal-maskinvare og programvare.

Skykraft. Opplev kraften av en skybasert kassaapparat du også. Med et system som jobber over skyen så kan du oppleve hurtighet, pålitelighet og sømløs integrasjon uten sidestykke. Kom deg på skyen med S8R. Ikke bare vil dette kunne hjelpe dine forskjellige maskinvarer med å kommunisere med hverandre. Skykraft fra S8R vil også gjøre administrasjon av din bedrift til en drøm. Du vil lett kunne se salgsstatistikk og annen data på hvilken som helst enhet som er koblet til internett. Dette vil gjøre det lett å følge din bedrift selv om du ikke er fysisk tilstede.

Offline. Ikke la dårlig internett-tilgang lamme din bedrift. Velg et kassaapparat som kan håndtere salg selv når internettet svikter. Med en betalingsterminal som er levert fra Verifone eller Nets som tar BankAxept så kan du også ta betaling med reserveløsning. Dette gjør at du kan ta betalt fra BankAxept brukere selv når internettet svikter. S8R leverer selvfølgelig betalingsterminaler fra disse leverandørene.

Bar og Restaurant

Å drive en bar eller restaurant er ofte hektisk og slitsomt. Ihvertfall i oppstartsfasen, ofte så blir det ulønnet arbeid fra morgen til kveld. Så ikke la et dårlig kassaapparat være en kilde til frustrasjon. Bruk alle dine krefter på og bygge din bedrift, ikke på å administrere din bedrift over et gammelt, dårlig og tregt kassaapparat.

Enestående integrasjon. Maskinvare-integrasjon er kjempeviktig på en restaurant eller bar. Med god integrasjon av dine forskjellige enheter og maskinvare så vil opplevelsen til dine ansatte og gjester bli forbedret. Med et kassaapparat som tilbyr god integrasjon over skyen så kan dine ansatte taste inn bestillinger som automatisk blir sendt til kjøkken og bar. Videre så vil også all salgsdata være tilgjengelig for administrator på kassaapparatet. Med en god integrasjon så vil regninger sendes til betalingsterminaler ved bare et par tastetrykk, mens kvitteringer skrives ut automatisk ved oppgjør.

Gode verktøy. Det er helt essensielt for en restaurant eller bar å ha på plass et bra og intuitivt grensesnitt på sitt kassaapparat. Dette vil gjøre det lett for ansatte og administrator å legge til varer, fjerne varer, reklamere for varer osv. For en administrator vil dette gjøre det til en drøm å følge bedriften sin progresjon, samt printe ut de nødvendige salgsrapportene ved slutten av dagen.

Mobile kassaapparater

For nyoppstartede bedrifter, eller små og mellomstore bedrifter så er det ikke alltid nødvendig å påkoste seg et komplisert og dyrt kassaapparat. Ofte så vil et lite kraftig og mobilt kassaapparat holde til bedriften ekspanderer. S8R tilbyr mobile kassaapparater som det er lett å bære rundt, eller installere som et stasjonært system. Mobile kassaapparater er også flotte hvis du selger fra bod, kjøretøy eller på en messe.

Sjekk ut S8R sine nettsider for å lese mer om de forskjellige kassaapparatene deres.

Publisert i: POS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *