Litt om Rørlegger-SOS og deres digitale rørleggertjeneste i Ski

Rørlegger-SOS er et nyetablert digital meglertjeneste som tilbyr en enestående tjeneste. Bor du i Ski og trenger øyeblikkelig en rørlegger? Da trenger du bare å ta en tur innom rorleggersos.no, for med vår tjeneste, hjelper vi deg med å finne, og opprette kontakt med en lokal rørlegger i Ski!

Dette er et gjesteinnlegg fra vår samarbeidspartner Rørlegger SOS, de driver en smart digital meglertjeneste for å knytte folk som trenger rørleggere opp mot dyktige og profesjonelle rørleggere i sine områder.

Redaktør hos Bitcon

Vi mener at alle beboerne i Ski fortjener en kort responstid på oppmøte fra lokale rørleggere, derfor er vår nettside tilgjengelig 24/7, døgnet rundt, uansett hvilken dag på året det skulle være. Våre rørleggere tilbyr mer enn bare nødhjelp, vi tilbyr også alt av konvensjonelle VVS-tjenester. Har du ikke tid til å få besøk av en rørlegger når du ringer inn, kan en avtale opprettes, så får du hjelpen når du selv trenger det! 

9 gode grunner for å velge Rørlegger-SOS

Alltid tilgjengelig

Vår nettside og rørleggere er tilgjengelig 24/7, døgnet rundt. Uavhengig av om det er på dagen eller natten, du skulle trenge nødhjelp eller hvilken som helst VVS-tjeneste, vil våre rørleggere stille opp med et smil og et usedvanlig godt humør!

Effektiv og lett å ta i bruk

Vår tjeneste er effektiv og lett å ta i bruk. Bare skriv inn ditt telefonnummer, så blir du øyeblikkelig satt opp mot en erfaren og hyggelig rørlegger. 

Tilbyr alle VVS-Tjenester

Vi tilbyr alle tjenester innen rørtekniske installasjoner og andre VVS behov for innbyggerne i Ski! Enten du skulle trenge hjelp til installasjoner, modernisering av rør, rehabilitering av et baderom eller hvilket som helst andre VVS-relaterte problemer, stiller vi fra Rørlegger-SOS opp til deg i Ski!

Godkjente rørleggere

Alle våre rørleggere er godkjente rørleggere, med mange års erfaring under beltet sitt!

Høy kompetanse i feltet

Får du besøk av en rørlegger fra oss, kan du være sikker på at fagpersonen er sertifisert, har fagbrev og en ekstrem høy kompetanse i feltet. 

Opprettholder topp kvalitet

Vi og våre rørleggere sikter langt for å opprettholde topp kvalitet bak arbeidet som blir utført! Kvaliteten blir opprettholdt og forsterket via en rekke samtlige prosesser. Våre rørleggere blir jevnlig kurset for å holde seg faglig oppdatert.

Kontorer i Ski

Vi i Rørlegger-SOS har kontorer i Ski. Derfor kan vi si at vi har et svært godt konkurransefortrinn framfor andre rørleggertjenester og meglertjenester som har formålet å sette kunder i kontakt med dyktige rørleggere i Ski og omegn. Valget for vår samarbeidspartner i Ski ble gjort ut fra vår lokalkunnskap. En av de viktigste punktene for oss når vi valgte en samarbeidspartner er lokasjon, og hvor de befinner seg i området. Vi fant til slutt en partner vi mener alle beboerne i Ski blir svært fornøyde med! 

Nordre-follo kommunevåpen, tidligere Ski kommune, rørlegger i Ski

Opprettholder TEK

Vi vil sikre at dere får den høye kvaliteten som opprettholder de retningslinjene fastsatt av Byggteknisk forskrift (TEK) og loven om håndtverktjenester for forbrukere. 

Prioriterer god kundebehandling

Vi prioriterer alltid god kundebehandling. Ved bruk av Rørlegger-SOS vil du alltid kunne være sikker på å få besøk av en hyggelig rørlegger, som jobber hardt for å opprettholde sin kvalitet, og vil gjøre alt i sin makt for å gjøre deg fornøyd med arbeidet som har blitt utført!

Rørtekniske installasjoner i Ski

Men hva er egentlig en rørteknisk installasjon? En rørteknisk installasjon er en installasjon som en rørlegger monterer i et bygg som omhandler varme, ventilasjon og sanitærteknikk (VVS). Dette er tre viktige funksjoner for et bygg. Eksempler på rørtekniske installasjoner kan være blant annet varmeanlegg, sanitæranlegg, brannslokkingsanlegg, kjøleanlegg og mer. 

Nå skal vi ta for oss de tre viktigste rørtekniske installasjonene som rørleggere monterer:

I varmeanlegg for eksempel, der ligger “cluet” i ordet. Det er det som brukes til oppvarming av bygninger. Det kan være alt fra radiatoranlegget i soverommet ditt, til varmeanlegget på gulvet ditt i badet. Det mest vanlige varmeanlegget, er vannbårne anlegg. Dette er varmt vann som går gjennom rør over hele huset og varmer opp boligen. Men i Norge er dette ikke den normale trenden, da vi har gått over til å bruke panelovner og varmekabler. Til tross for det, så er vannbåren varme et reelt tilbud da det er gunstig for deg og miljø

Sanitæranlegg er et annet viktig anlegg i dagens samfunn som vi ikke kan leve uten. Et sanitæranlegg er i bunn og grunn et system av rør som tilfører boliger med vann, samt kvitter seg med skittent vann og menneskelig avfall. 

Et kjøleanlegg er et system som tar varme fra gasser og gjør det om til kald luft. Dette er som oftest bare luft, men brukes til å holde melken din og annen mat kald, samt frossenpizzaen du har liggende i fryseren. 

Nødutrykning – Rørleggervakt 24/7 i Ski

Alle disse anleggene kan våre samarbeidspartnere reparere og installere for deg. Både hvis det skulle dukke opp et problem i disse systemene, samt at ønsket om en installasjon skulle dukke opp får du hjelpen du trenger.

Som allerede nevnt er vi en SOS tjeneste, som vil si at vi finner disponible rørleggere alltid på vakt i Ski og Follo til deg. 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Vi vil at våre kunder alltid skal ha noen tilgjengelig i tilfellet alt skulle se til å gå galt. Små og store uhell skjer, gjerne uventet. Dette kan se seg å være en fortvilende situasjon, som raskt kan ødelegge din eiendom og eiendeler.

Vi har satt en maksimal grense på 60 minutter på en utrykning for å raskest mulig hjelpe deg hvis uhellet skulle se seg å være alvorlig. Dette gjelder dog alle henvendelser, så å være surmulende kan man ikke være her. Vi tilbyr like tjenester uansett alvorligheten av problemet. 

Regionale rørleggere

Vi i rørlegger SOS mener at en lokal rørlegger kan tilføre de beste vilkårene for vårt nettverk av huseiere og leietakere. Vi ønsker å ha en rørlegger-samarbeidspartner for hvert distrikt. Det er tross alt de som kjenner sitt område best! Det er allikevel enda flere fordeler ved å ha en nærliggende fagperson. Det gjør at vi lettere kan tilby gode priser, vilkår, tjenester og kvalitet til dere. Ved bruk av denne strategien kan vi utdype konkrete vilkår for våre rørleggere ved å fastsette de mest effektive betingelsene.

Rørlegger som viser OK-tegn med hendene og smiler, rørlegger i Ski, rørleggervakt ski

Hvis du trenger en rørlegger i Ski, klikk på lenken. Rørlegger SOS hjelper deg!