RØRLEGGER-SOS – RØRLEGGER I OPPEGÅRD – VVS-TJENESTER OG 24/7 DØGNVAKT

Rørleggere er noe vi alle trenger, og vi fra Rørlegger-SOS jobber hardt for å skape en trygghet for så mange som mulig, for med vår tjeneste kan du få umiddelbar hjelp fra en profesjonell og dyktig rørlegger som tar seg av hele prosessen.

Rørlegger SOS sin logo, logoen til vår samarbeidspartner

Dette er et gjesteinnlegg fra Rørlegger-SOS

Vi har som mål å dekke hele Norge med vår tjeneste, men for nå dekker vi østlandet. Er du usikker på om vi dekker ditt område anbefaler vi deg å sende oss en melding på vår FaceBook side, så svarer vi gjerne på dine spørsmål!

Hvorfor velge Rørlegger-SOS?

Ved bruk av vår tjeneste, vil du få hjelp fra erfarne rørleggere med konkurransedyktige priser, samt tilbud om en rammeavtale som sikrer deg gode fordeler fremover. 

Nordre follo kommunevåpen, Oppegård, rørlegger i oppegård

Vi mener alle burde ha tilgang til en profesjonell rørlegger, noe vi tilbyr med vår tjeneste. Våre rørleggere som rykker ut til Oppegård har også bred kompetanse, og vil kunne drive med prosjektledelsen, dersom det skulle være behov for det. Da blir jobben alltid utført på en effektiv og profesjonell måte. 

Du vil alltid få hjelpen du trenger, når du måtte trenge den. 

Nødutrykning – 24/7 Rørleggervakt 

Våre rørleggere som rykker ut til Oppegård er spesialisert på nødutrykning dersom du skulle trenge det. Ved bruk av vår tjeneste, kan du være sikker på at dine problemer blir håndtert på en kostnadseffektiv måte og bli utført med kvalitet som mål. 

Har du problemer som ikke er like akutt vil disse bli håndtert etter avtalt tid med deg som kunde.

Alltid tilgjengelig

Tilgjengelighet er alltid viktig når det kommer til rørleggere. Dette er fordi en lekkasje kan påføre boligen din brutale vannskader, noe som koster deg en liten formue å fikse. Derfor er vår nettside og tjeneste alltid tilgjengelig, så alle innbyggerne i Oppegård får den hjelpen de fortjener, av bare de beste rørleggerne. 

Tilbyr alt av VVS-tjenester

Det finnes mange forskjellige typer tjenester innen VVS. Våre rørleggere som rykker ut til Oppegård utfører det meste med høy effektivitet og kvalitet. Rørleggerne har 24/7 rørleggervakt, og vil kunne rykke ut uansett dag, eller når på døgnet du måtte trenge det. I tillegg til rørleggervakt, vil våre rørleggere utføre alle ordninære rørleggeroppdrag for deg. 

Rehabilitering og modernisering av bad

Rehabilitering og modernisering av bad kan bli et ganske stort prosjekt. Derfor kan våre rørlegger-samarbeidspartnere hjelpe deg med prosjektledelse, så får du deg et nytt bad, utført av erfarne, profesjonelle og dyktige rørleggere med et øye for kvalitet! 

Få hjelp med alt fra planlegging til ferdig bad. 

Åpner og renser tette rør

Merker du at vannet i vasken renner sakte? Dette skjer de fleste, og grunnen for tette sluk pleier som regel å være fremmedelementer som renner ned i sluket og tetter det. I de fleste tilfelle kan man skru av og rense vannlåsen grundig. Vi anbefaler å gjøre dette selv dersom du har erfaring fra før. Det kan oppstå problemer dersom du prøver å rense vannlåsen uten hjelp. 

Men har du renset vannlåsen, og rørene fortsatt er tett? Da kan det hende rørene dine trenger litt høytrykkspyling fra en av våre rørleggere. Heldigvis har våre rørleggere i Oppegård mye erfaring med spyling av rør, og vil kunne bistå for å fikse opp i problemet.

VVS-installasjoner

Våre rørleggere som jobber i Oppegård vil utføre diverse VVS-relaterte installasjoner for deg. Det er ikke anbefalt å installere VVS-relaterte produkter selv, siden dette kan skape mindre lekkasjer, eller om du er uheldig, kan en større og skjult lekkasje forekomme. Derfor anbefaler vi å ta i bruk vår tjeneste i dag, så får du hjelpen du trenger, når du trenger den!

Har høy kompetanse

Våre rørleggere med Oppegård som arbeidsområde, har høy kompetanse, og vil kunne utføre selv de mest krevende jobbene. 

Trenger du hjelp med utskifting eller rehabilitering av soil og vannrør, staking og rensing av tette rør eller reparasjon av rørbrudd, vil våre rørleggere kunne hjelpe deg. 

De utfører også serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskifting av toaletter og urinaler, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran, varmtvannsberedere og annet VVS-materiell. 

Prioriterer kundebehandling

Vi mener god kundebehandling er viktig, og strekker oss langt for å hjelpe alle som trenger det. Vi vil at alle som bruker vår tjeneste skal motta bare den beste hjelpen fra erfarne og dyktige rørleggere. Våre rørleggere samarbeidspartnere er håndplukket etter en rekke avkjøringer og vurderinger.