York kommer med et komplett hjemmekomfort system med et smart zoning system

Er du lei av at noen rom i boligen din er enten for varmt eller for kaldt? Da har vi noen gode nyheter for deg! For snart vil du kunne ha et komplett system over hjemmet ditt hvor du kan styre temperaturen over hele boligen med en smarttelefon. 

YORK avduket et nytt komplett hjemmekomfort-system

YORK avduket nylig et nytt system, hvor en bruker får full kontroll over et komplett hjemmekomfort-system over sitt eget hjem. De er stolte over å kunne si at de bruker en avansert sonering-teknologi, ved navn: Hx™3 Communicating Zoning System. Her kan huseiere ha full kontroll over maks åtte soner, for å sikre et behagelig inneklima. 

Aircon illustrasjonsbilde

Produksjonssjefen Jason Wilson mener at huseiere i dag, forventer å ha tilgang til et komplett system som gir en bekymringsfri, pålitelig og tilpassbar funksjonalitet som tilpasser alle brukeres livsstil. Derfor er de veldig fornøyde med å avduke denne teknologien, så alle kan få det perfekte inneklimaet. 

Systemet styres med en smarttelefon eller med Hx3-smart termostaten

De fleste i dag har tilgang til en smarttelefon. Vi bruker de til nesten alt i hverdagen vår! Vi sjekker e-poster, skriver dokumenter, chatter, tar bilder, har kalender og mye mye mer, så hvorfor ikke også styre hele husets inneklima-system med teknologien som alltid er nærme oss?  

Selvfølgelig så kan du også kontrollere de forskjellige klimasonene med et Hx3-smart termostat. Her får du mange forskjellige funksjoner som, tilpassbare tidsplaner, feriemodus, bortemodus og fler. Disse funksjonene kan bli stilt inn individuelt for de individuelle sonene i hjemmet til brukerne. Om man ønsker, kan man også tilpasse en løsning som passer huseiers spesifikke behov og budsjett, med flere sekundære sonekontroller og sensorer. 

Hele systemet til YORK, kan konfigureres direkte gjennom Hx3-hovedkontrolleren eller på appen, Hx-Pro, via en smarttelefon eller et nettbrett. Appen gir fleksibilitet og en enkel installasjon, drift og vedlikehold. Med huseiers tillatelse kan utviklerne fjernovervåke, og diagnostisere utstyret som er i ditt hjem. 

Installasjonene som blir utført, er med en unik beregning av luftstrømmen som fører til et fantastisk og behagelig inneklima, for hele familien. 

Communicating Zoning System teknologien maksimerer energibesparelser mens de gir overlegen ytelse

ENERGY STAR® ga systemet til YORK opptil hele 21 SEER på de mest effektive YZV-varmepumper og YXV-klimaanlegg, og mener de kan redusere energikostnadene med hele 50% mot enheter med 14 SEER. 

Her får man da et system som er meget kostnadseffektivt, samt gir brukerne sine full kontroll over hele huset sitt. 

Vi gleder oss til å se fremtidlige avdukninger, med mer spennende teknologi fra YORK.